značenje skraćenice "P.br." Téma indítója: Valeria Uva
|
Valeria Uva Olaszország Local time: 16:20 Tag (2013 óta) spanyol - olasz + ...
Da li iko zna koje je značenje skraćenice "P.br."?
U mnom tekstu ta ista skraćenica se odnosi na različite dokumente kao što su presude, poravnanja, odgovor na tužbu...
Je li možda vezana za postupak (postupak broj)?
Hvala vam puno! | | |
"P.br." skraćenica | Jan 20, 2015 |
Možda ovaj link pomogne malo.
Mislim da se "P" odnosi na parnične predmete (civil cases) koji se tako zavode u sudskim pisarnicama.
Istina, svaka sudska pisarnica ima i neki svoj sistem skracenica, ali u osnovi nema velike razlike medju sudovima.
Pozdrav,
Aida... See more Možda ovaj link pomogne malo.
Mislim da se "P" odnosi na parnične predmete (civil cases) koji se tako zavode u sudskim pisarnicama.
Istina, svaka sudska pisarnica ima i neki svoj sistem skracenica, ali u osnovi nema velike razlike medju sudovima.
Pozdrav,
Aida
http://www.ks.vi.sud.rs/srl/visi-sud-krusevac-prijem-poste-i-pisarnica.html ▲ Collapse | | |
Valeria Uva Olaszország Local time: 16:20 Tag (2013 óta) spanyol - olasz + ... TÉMAINDÍTÓ
Da! Mislim da je to to.
U stranici čiji si link piše: P-parnični predmeti
Hvala ti puno i pozdrav iz Italije! | | |
Valeria Uva Olaszország Local time: 16:20 Tag (2013 óta) spanyol - olasz + ... TÉMAINDÍTÓ *čiji si link poslala | Jan 20, 2015 |
.. | |
|
|
Dragomir Kovacevic (X) Olaszország Local time: 16:20 olasz - szerb + ... to je onako kako se ne radi | Jan 20, 2015 |
Tako se ne bi trebalo da radi na Proz.com-u, nego se pitanje pošalje u Kudoze, pa kolega lepo odgovori, podatak mu ide u ličnu stranicu, a i terminološki par ode u opšti glosar.
Valeria Uva wrote:
.. | | |
za razliku od "K.br." | Jan 20, 2015 |
ergo "Krivični broj" (Broj krivičnog predmeta).
Slažem se i sa Dragomirom: nova godina je i moramo zaraditi nove kudose! | | |
Valeria Uva Olaszország Local time: 16:20 Tag (2013 óta) spanyol - olasz + ... TÉMAINDÍTÓ
... hvala vam svima!
poslala sam pitanje i kao kudoz
tako da žurite ako znate prevod
ja ja ja ja
za mene bolje
Pozz, V. | | |
Gordana Podvezanec Horvátország Local time: 16:20 Tag (2003 óta) német - horvát + ... A WEBOLDALAT LOKALIZÁLÓ FORDÍTÓ Broj parničnog predmeta | Jan 21, 2015 |
P je parnica
dakle broj parničnog predmeta npr. P. 1352/12
ili na broj: 6- P. 1352/12
itd. | | |
Ehhez a fórumhoz nincs külön moderátor kijelölve.
Ha a webhely szabályainak megsértését kívánja jelenteni, vagy segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba a
webhely munkatársaival ».
značenje skraćenice "P.br."
No recent translation news about Szerbia. |
Trados Business Manager Lite |
---|
Create customer quotes and invoices from within Trados Studio
Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.
More info » |
|
Protemos translation business management system |
---|
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
|