A témához tartozó oldalak:   < [1 2]
Doresc sa devin un traducator autorizat
Téma indítója: Petriman
Tatiana Neamţu
Tatiana Neamţu
Románia
Local time: 14:38
angol - román
+ ...
Traducere diplome Sep 12, 2011

Firehawk, scrie-mi pe e-mail şi-ţi traduc eu actele gratuit. Notarul tot trebuie să-l plăteşti dacă ai nevoie de ele legalizate.
Puţin probabil să obţii de la statul român autorizaţia de traducător şi dacă acceptă certificatul Cambridge pentru asta pentru că procedura de primire a autorizaţiei durează 60 de zile.

Mult succes!

Rose Marie Matei (X)
Rose Marie Matei (X)
Local time: 13:38
angol - román
+ ...
Traducere diplome Sep 13, 2011

Gand la gand, si eu tocmai veneam sa ma ofer...
In faza de aplicatie la mai multe universitati nu este necesara legalizarea. In fiecare an fac multe asemenea traduceri. Abia dupa ce a fost acceptat va fi nevoie de un set legalizat. Unii aplica si la 10 universitati deci ar fi greu de suportat cheltuiala legalizarii pentru atatea exemplare.
Succes !

Tatiana Neamţu
Tatiana Neamţu
Románia
Local time: 14:38
angol - román
+ ...
legalizarea mai scumpă decât traducerea Sep 13, 2011

rosematei wrote:

Unii aplica si la 10 universitati deci ar fi greu de suportat cheltuiala legalizarii pentru atatea exemplare.
Succes !

Păi aia e problema că legalizarea e mai scumpă decât traducerea ...

A témához tartozó oldalak:   < [1 2]

Ehhez a fórumhoz nincs külön moderátor kijelölve.
Ha a webhely szabályainak megsértését kívánja jelenteni, vagy segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba a webhely munkatársaival ».

Doresc sa devin un traducator autorizat

Pastey
Your smart companion app

Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.

Find out more »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

Buy now! »