Paldies komentāros Téma indítója: mjbjosh
| mjbjosh Local time: 21:03 angol - lett + ...
Es vienmēr apmulstu, saņemot "Paldies!", kad esmu piekritis kādam tulkojumam. Pie reizes arī atvainojos visiem, kam neesmu pateicis "paldies" par atbalstu (neesmu pateicis nevienam/nevienai). Manuprāt, ir tikai normāli, ka kolēģis kādam piekrīt vai nepiekrīt! Galu galā, atbildes šeit ir tikai ierosme padomāt. Vai tiešām ir nepieciešams, ik reizi, kad kāds man piekrīt, pateikt, teikt "paldies"? | | | Jānis Greivuls Lettország Local time: 22:03 ProZ.com-tag angol - lett + ... Lieka greznība! | Oct 8, 2012 |
Ja arī ikdienā nelietojat "paldies" situācijās, kas 'ir tikai normālas' (piem., ja kāds Jums kaut ko pasniedz, izsaka atzinīgus vārdus, atbalstu, [pie]palīdz utt.), tad arī Kudoz sadaļā nav nekādas nepieciešamības to darīt. | | | mjbjosh Local time: 21:03 angol - lett + ... TÉMAINDÍTÓ
Paldies, nezinu, vai Jūs lasījāt augstāk uzrakstīto. Un es regulāri saku paldies, kad tas ir nepieciešams. | | | Egils Turks Lettország Local time: 22:03 angol - lett + ... Pielabināšanās | Jan 24, 2013 |
Es piekrītu, ka tā paldiesošana ir nedaudz dīvaina, kad saņem vienkāršu piekrišanu savam viedoklim. Esmu to darījis pats, taču "ar gariem zobiem", jo parasti bija tāda sajūta, ka pielabinos atbalstītājam. Sak', šodien es tev, rīt - tu man.
Cita lieta, ja vienkārša piekrišana ir pamatota, papildinot to ar kādiem jauniem faktiem.
Un dažreiz paldies ir pelnījis pat pretēja viedokļa īpašnieks - ja viņš/viņa PIERĀDA tavu alošanos. Neatceros gan tik a... See more Es piekrītu, ka tā paldiesošana ir nedaudz dīvaina, kad saņem vienkāršu piekrišanu savam viedoklim. Esmu to darījis pats, taču "ar gariem zobiem", jo parasti bija tāda sajūta, ka pielabinos atbalstītājam. Sak', šodien es tev, rīt - tu man.
Cita lieta, ja vienkārša piekrišana ir pamatota, papildinot to ar kādiem jauniem faktiem.
Un dažreiz paldies ir pelnījis pat pretēja viedokļa īpašnieks - ja viņš/viņa PIERĀDA tavu alošanos. Neatceros gan tik augstu pilotāžu matījis šais sfairās. Te esmu drīzāk redzējis kaut ko pilnīgi pretēju. ▲ Collapse | | | Ehhez a fórumhoz nincs külön moderátor kijelölve. Ha a webhely szabályainak megsértését kívánja jelenteni, vagy segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba a webhely munkatársaival ». Paldies komentāros Wordfast Pro |
---|
Translation Memory Software for Any Platform
Exclusive discount for ProZ.com users!
Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value
Buy now! » |
| LinguaCore |
---|
AI Translation at Your Fingertips
The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |